Blurring indoors and outdoors through raw rocks

Posted By Gudy Herder / May 22, 2021 / 1 Comment

What seems like a mansion in a Marrocon dessert environment, at first sight, turns out to be a building located in Xihu District, Hangzhou City, Zhejiang Province, to provide scene shootings for commercial productions. This project was submitted for the FRAME awards, and though the description text is a tad short, we’d like to publish it; there is much to look at what is happening in China in the field of interior design and architecture.

With the change of the weather and the time of day, the facade of the whole building presents a rich light and shadow structure. Sunlight and water are complementary elements that play a significant role in the scenery with a blue water storage pool that blends into rocks and green plants.
The eclectic spatial combination of the interior gets different feelings through the area; natural and raw rocks on the ground connect seamlessly with the outdoor landscape. Ancient furniture and weathered wood are displayed through allowing for ever-changing backdrops for photo shootings.

Project by Hangzhou Mountain Soil Interior Design

Blurring indoors and outdoors with raw rocks

Blurring indoors and outdoors with raw rocks

Blurring indoors and outdoors with raw rocks

Blurring indoors and outdoors with raw rocks

Blurring indoors and outdoors with raw rocks

Blurring indoors and outdoors with raw rocks

Project by Mountain Soil Interior Design.

gudysan

No Description

Related Posts

One Comment

Leave a reply

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

%d bloggers like this: